Fiskesø Frueskov Lystfiskersø

fiskesø ligger i et naturskønt og roligt område, tæt ved skov og strand (Flensborg Fjord).

Frueskov Fiskesø er en lystfiskersø bestånde af 2 søer

Der er 2 søer på i alt 17.000 m2, hvoraf den ene fiskesø er en børnesø med en dybde på 4 meter og den anden fiskesø har en dybde på 6 meter.

i fiskesøen er der Udsæsning daglig op til 5 gange sæson afhængigt

Her i fiskesøens sæson udsættes op til 5 gange dagligt forskellige ørredarter, Regnbueørred, Brødding, Guldørred, Bækørred, Kildeørred, Sølvørred, Kildeørred, Tigerørred, Laks, ål, Sandart i fiskersøen fra 0,8 – 12 kg. Søerne vedligeholdes med biologiske midler.

put and take Frueskov gammelt billed

vores fiskesø er velanlagt

vores fiskesø, er særdeles velanlagte med mange faciliteter ved fiskesø. Overdækkende sidde/stå pladser, bænke, borde, grill-sted (med mulighed for selv at grille dagens fangst ved fiskesø), legeplads til børnene ved fiskesø, toilet samt fri afbenyttelse af slagterhus med rindende vand til rensning af fisk der er fanget i fiskesø, som noget nyt kan der købes kort til at få sig et varmt bad ved fiskesø Fiskekort købes i fiskesø s kiosk, hvor man også kan købe lidt til ganen
For eksempel ristet hotdog fransk hotdog dog kun på bestilling tager op til 1 time vis der ikke er bestilt i forvejen, ellers is tips slik øl vand samt div.. fiskeudstyr
fiskesøen til byder også
Overnatning med strømforsyning, autocamper, telte eller lignende er muligt. Vi er behjælpelig ved overnatning i anden form – kontak os venligst her såfremt dette er aktuelt.

put and take Frueskov

put and take Frueskov Fiskesø