Dagligt pumpes Koldt vand 10 grader i vores Put and Take 43 M3 i Timen

put and take Fruesklov

Sønderjyllands første lystfiskersø med økologiske udsætningsfisk i børnesøen

 

Få kilometer nordøst for den dansk-tyske grænse ved Kruså ligger Frueskov Lystfiskersø. Søens ejer, Joe Rasmussen har i sensommeren 2019 valgt at indkøbe økologisk opdrættede ørreder til virksomhedens børnesø. Det gør Frueskov Lystfiskersø til Sønderjyllands første lystfiskersø med økologiske fisk – en nyhed, der følges med stor interesse af landsdelens lystfiskere med hang til såvel lystfiskeri som økologi.

De økologiske udsætningsfisk er produceret efter et strengt økologisk regelsæt, der blandt andet sætter særlig fokus på minimal miljø- og klimabelastning, bæredygtig ressourceforbrug, optimal forbrugersikkerhed og optimal fokus på fiskens velfærd under produktionen. Eksempelvis er de økologiske opdrætsfisk produceret uden anvendelse af GMO i foderet, uden anvendelse af kunstig farve, med et absolut minimum af medicin og med et absolut minimum af hjælpestoffer til gennemførsel af produktionen. Kodeordene for økologisk akvakulturproduktion er: Respekt for naturen, forebyggelse af evt. sygdom, omtanke med ressourcerne og ikke mindst et dygtigt fagligt håndværk. 

I Frueskov Lystfiskersø udsættes økologiske regnbueørreder, økologiske guldørreder og økologiske bækørreder.

Hvis man vil vide mere – forslag til links:

Frueskov Lystfiskersø – www.frueskov.dk Danske Ørredsøer – www.dansee.dk Se også facebookgruppen “Danske økologiske fisk og skaldyr” på link: https://www.facebook.com/groups/186191638110004/

Dagligt pumpes Koldt vand 10 grader i vores Put and Take 43 M3 i Timen

Vi håber at se en masse glade fiskere og vi sammen får en fantastisk Fiske weekend

Venlig Hilsen

Frueskov Fiskesø

Dagligt pumpes Koldt vand 10 grader i vores Put and Take 43 M3 i Timen